Scentchips huonetuoksut ja lyhdyt

SCENTCHIPS VARASTON TYHJENNYS ! Kysy tarjousta lopuista tuoksuista ja tuoksulyhdyistä !!


Herätä kaikki aistisi ja tunne tuoksu! Scentchips -huonetuoksulastuilla luot kotiisi mielialasi mukaisen tunnelman yhdistelemällä 2-4 eri perustuoksua.
Lastut tuoksuvat hennosti sellaisenaan vaikkapa pienessä kulhossa tai avoimessa rasiassa, mutta lämmittämällä niitä Scentchips -tuoksulyhdyssä, saat aikaan vahvemman tuoksun, joka valloittaa kotisi ihastuttavalla tavalla.
Yksi lastu luovuttaa lämmitettynä tuoksua 4-5 tunnin ajan ja sulattamattomana tuoksu säilyy lastussa useiden vuosien ajan. Lastut ovat 100% parafiiniä ja eteeriset tuoksuainekset on lisätty lastuun jo ennen muottiin valua, joten näitä luontaisia tuoksuja on lastun koko massassa. Ellet lämmitä lastua, tuoksu haihtuu pikkuhiljaa lastun pinnalta, jolloin sen pintaa pitää rikkoa (esim. raaputtamalla) saadakseen tuoksua uudelleen esiin.
Kun lastuja lämmitetään tuoksulyhdyssä, yhtä sekoitusta ei tarvitse käyttää kerrallaan loppuun; anna nesteen jäähtyä kokonaan kiinteäksi, pidä hetki jääkaapissa. Ujuta jotain ohutta ja jämäkkää (esim. ruokailuveitsi) massan ja lyhdyn väliin, jolloin jähmettynyt parafiini napsahtaa lyhdystä irti. Säilytä pussissa tai rasiassa, vaihda tuoksu ja nauti!

Myyntirasiat ym. - 50 %

Myyntirasiat ym. - 50 %
KAIKKI LOPUT !!!

Kaikki myyntirasiat -50 % alennus !

Säilytysrasiat - 50 %

Säilytysrasiat - 50 %
NYT VIELÄ MUUTAMA KAPPALE !

Kaikki säilytysrasiat -50 % alenuksella

(niin kauan..

Tuoksulyhdyt - 50 %

Tuoksulyhdyt - 50 %
VIELÄ ON MUUTAMIA JÄLJELLÄ , TOIMI NOPEASTI !


Tuoksulyhdyt ovat lämpökynttilällä..

Tuoksulastut, ALE -50%

Tuoksulastut, ALE -50%
TUOKSUVAHALASTUT -50 % ALE

KLIKKAA KUVAA JA LÖYDÄ OMA TUOKSU MAAILMA !

Tarjoustuotteita..